Press | |
We invite you to view newspaper articles about Mr Philippe Pentecôte during his career and his restaurant.
Articles are in PDF Acrobat Reader.
January 2013 Best Hotels Press Philippe Pentecôte : le Petit Bordelais in Paris 28 Octobre 2011 LES ECHOS Press Virée chic, rue Surcouf August - Sept 2011 Magazine Ryanair Press For a taste of Bordeaux in Paris March 2010 La revue des vins de France Press Un classique revisité : view article October 2009 Notre Temps Press Les recettes d'automne d'un chef : view article 23 september 2009 Télérama Press Le Petit Bordelais : view article March 2009 Le Nouvel Obs Press L'affaire de la crise : view article February 2009 Europe1 Audio Listen to audio clip: January 2009 La revue des comptoirs Press Intimiste, Le Petit Bordelais : view article December 2008 ParisGourmand.com Press Le Petit Bordelais : view article November 2008 ParuVendu Press Le grand défi tripier : view article 12 october 2008 France 5 Video Les escapades de Petitrenaud : watch the show on YouTube October 2008 Le Monde Press Bonnes Tables : view article October 2008 Télérama Press Ce bistrot chic : view article October 2008 Newzy Press On y retourne : view article September 2008 Le Nouvel Obs Press Tonalité bordelaise : view article July 2008 Europe1 Audio Listen to audio clip : May 2008 Madame Figaro Press Tout beau, tout bon ! view article May 2008 Atmosphères Press Ce petit bordelais a tout d'un grand : view article April 2008 Cigares Press Il règne ici une ambiance sage : view article March 2008 Le Nouvel Obs Press Cuisine d'aujourd'hui au Petit Bordelais : view article 22 march 2008 Figaro TV Press Chic et tout nouveau : view article 20 march 2008 Challenges Press Un venu d'ailleurs d'anthologie : view article 19 march 2008 A nous Paris Press Pentecôte ne chôme pas : view article March 2008 Pariscope Press La page Restaurants : view article 13 february 2008 Le Chef.com Press Philippe Pentecôte ouvre Le Petit Bordelais à Paris 7ème : view article 8 february 2008 Les Echos week-end Press Paris, toutes tables ouvertes : view article
 |